Behandelingen

Onze behandelingen Wij bieden u diverse behandelingen aan

Laserontharing

Laserontharing

Ben jij dat scheren en harsen ook zo zat. Hoe geweldig zou het zijn om voor altijd summerproof te zijn! Het is ieders droom om nooit meer te moeten ontharen. Deze droom lijkt misschien ver weg! Maar met de Soprano ICE Platinum laser kan deze droom werkelijkheid worden.

Prijzen
Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling, die ervoor zorgt dat dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door middel van hele fijne kristallen. Deze behandeling stimuleert en verbetert de celvernieuwing, onderhuids bindweefsel/ collageen, bloedcirculatie.

Prijzen
Schoonheid

Schoonheid

Bent u opzoek naar ontspanning, dan bent u bij schoonheidssalon Amunra bij het juiste adres. Wij bieden u diverse behandelingen aan om tot ontspanning te komen. Kies de behandeling dat bij u past. Klik op de button hieronder om de prijzen te bekijken.

Prijzen
Pedicure

Pedicure

Bij Amunra krijgen uw voeten de aandacht en verzorging die zij nodig hebben. Alle voetproblemen worden aangepakt, waardoor u met een goed en ontspannen gevoel naar huis zult gaan. Er zijn meerdere behandelingen mogelijk. Klik op de button hieronder en kies de behandeling die bij u past.

Prijzen
Manicure

Manicure

De handen hebben het zwaar te verduren tijdens de dagelijkse bezigheden, daarom is het belangrijk om ook uw handen eens in de zoveel tijd te verwennen. Trakteer uw handen op iets extra's! Wij bieden verschillende manicure behandelingen. Klik op de button hieronder en kies de behandeling die bij u past.

Prijzen
Massages

Massages

Vergeet even alle drukte om u heen en ontspan tijdens een heerlijke massage. Laat u helemaal verwennen en geniet van de rust die u tijdens de behandeling zult ervaren. Bij schoonheidssalon Amunra krijgt u de ontspanning die u verdient! Klik op de button hieronder en kies de behandeling die bij u past.

Prijzen
Tanden bleken

Tanden bleken

Wie wil er nou geen mooie stralende lach? Bij schoonheidssalon Amunra gaan wij voor een mooi natuurlijk resultaat. Na de behandeling van een uur, gaat u met mooie frisse tanden de deur uit. Er wordt veilig gebleekt, dus u hoeft zich geen zorgen om u glazuur te maken.

Prijzen
Wimperextensions

Wimperextensions

Altijd al mooie lange wimpers gewild zonder mascara te hoeven gebruiken? Dat kan met onze one by one wimperextensions. De wimpers worden haartje voor haartje aan uw wimpers vastgeplakt, waardoor het lijkt alsof het uw eigen wimpers zijn. Geef jouw wimpers het wauw-effect!

Prijzen
Harsen

Harsen

Wil jij ook jouw benen professioneel laten harsen, zodat je wekenlang kunt genieten van jouw gladde huid? Dan ben je bij Amunra op het juiste adres. Wij bieden uitgebreide hars behandelingen voor het lichaam en gezicht voor zowel mannen als vrouwen. Klik hieronder om de prijzen te bekijken.

Prijzen

Producten op maat met onze Observ 520 huidscanner! Laat uw huid scannen en krijg advies op maat.

Bij Amunra wordt er gewerkt met de Observ 520. Dit is een huidscanner waarmee er een huidanalyse gemaakt kan worden. Uit deze analyse komen meerdere zaken naar voren die met het blote oog niet zichtbaar zijn, zoals :

 • Pigmentatie stoornissen
 • Onderliggende huidschade door zonlicht
 • Verstopte poriën
 • Droge huid
 • Vette huid
 • Verstopte poriën
 • Verhoornde huid
 • Huidveroudering (rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie)
 • Gevoelige dunne kwetsbare huid
 • Huidoppervlaktetextuur
 • Vasculaire gebieden
 • Verminderde bloedcirculatie
 • Huidirritatie

Met behulp van deze resultaten is het mogelijk om u de producten te adviseren die geschikt zijn voor uw huid.

Indien u na het maken van een huidscan ervoor kiest om producten bij ons in te kopen, dan wordt de huidscan NIET IN REKENING gebracht.