Over ons

Over schoonheidssalon Amunra Bij ons staat huidverbetering, ontspanning en luxe centraal!

Bent u opzoek naar huidverbetering dan heeft u de mogelijkheid om een uitgebreide gezichtsscan te laten maken. Deze huidanalyse wordt met behulp van onze huidscanner Observ 520 uitgevoerd. Hierin komt onder andere naar voren waar en/of u pigmentvlekken, verstopte poriën, onderliggende zonneschade hebt. Aan de hand van deze resultaten krijgt u behandelingen en producten op maat, waardoor een mooie huid ook voor u binnen handbereik is!

Mocht u opzoek zijn naar ontspanning dan kunt u bij ons terecht voor onder andere een heerlijke massage, gezichtsmasker of paraffine handpakking.

Wilt u zich als een echte celebrity voelen, kom dan langs voor onze luxe behandelingen zoals: laserontharing, manicure, pedicure of wimperextensions.

Trots zijn op uw huid

Schoonheidssalon Amunra werkt met IMAGE Skincare producten. Deze producten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. De huidverbeteringsproducten zijn bewezen effectief!

De natuurlijke ingrediënten voeden de huid, waardoor uw droomhuid werkelijkheid zal worden. Door een gratis huidscan te doen, weet u precies welke producten geschikt zijn voor uw huid.

Loves your nails.

LCN gellak heeft meerdere Awards gewonnen voor beste gellak. Om die reden werken wij met dit merk. Nagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Met de gellak van LCN verzeker je jezelf van nagels met een mooi kleurtje doe tot wel 3 weken blijft zitten.

Schoonheidssalon Amunra heeft een ruim assortiment aan gellak kleuren, dus u zult geheid de kleur vinden die bij u past.

Schoonheidssalon Amunra Wij doen veel aan bij- en nascholing, waardoor wij u diverse behandelingen kunnen aanbieden.

Tegenwoordig worden er veel onderzoeken gedaan met betrekking tot de huidverzorging. Om die reden volgt team Amunra veel bij- en nascholing. In combinatie met onze Observ 520 huidscanner, kan er een huidanalyse gemaakt worden, kunnen wij u het beste advies op producten en behandelingen geven.

Mocht u na een huidanalyse producten van IMAGE Skincare of behandelingen aanschaffen, dan krijgt u de huidanalyse gratis!