Waarom uw huid reinigen:

Het reinigen van uw huid is erg belangrijk om uw huid mooi en gezond te houden. Afvalstoffen kunnen schade aanrichten. Het effectief en efficiënt reinigen van uw huid is dus van groot belang. Voor het gebruik van een dag/nacht verzorging altijd eerst uw huid reinigen, anders heeft het geen nut. Voor het reinigen kunt u een milk gebruiken van Malu wilz.

Reinigingsmilk: 

De vochtvasthoudende emulsie met waardevolle plantenextracten laat een perfect gereinigde huid achter. De in de Soft Cleansing Milk verwerkte witte waterlelie werkt kalmerend. Natuurlijke Amandelolie in combinatie met Aloë Vera beschermt de huid tegen uitdrogen. Toepassing: Een kleine hoeveelheid Soft Cleansing MIlk met de handen op de huid aanbrengen en licht inmasseren. Aansluitend met een vochtig reinigingssponsje afnemen.

Na het reinigen van de huid een hydro tonic gebruiken:

Verfrissende en vochtvasthoudende tonic zonder alcohol gebruiken. Door zijn speciale samenstelling wordt de tonic zeer goed verdragen en is door zijn kalmerende werking ook uitstekend geschikt voor de gevoelige huid. Toepassing: Na de reiniging met een wattenschijfje op het gezicht aanbrengen. Uitstekend ook om oogcompressen mee te maken.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *